Počet porcí: 6 Tento pomalu vařený španělský guláš z kuřecího masa je chutný a zároveň exotický. S pečenou červenou paprikou, uzenou paprikou a špetkou šafránu! Skvěle se hodí na večeři během všedního dne nebo na svátek.

Guláš je bez lepku
Maso
8 kuřecích stehen (600 g, malá)
Ovoce a zelenina
3 1/2 půlených šálků 500 g malých brambor
2 mrkve
2 stonky celeru
1 šálek hrášku, mražený
1/2 červené cibule
1 plechovka rajčat
Konzervované zboží
2 šálky kuřecího vývaru
Ochucovadla
1 lžíce balzamikového octa
Přísady a koření
2 lžičky papriky, uzené
1 sklenice o objemu 300 ml Červená paprika, pečená
1 špetka šafránových nití
1/2 lžičky soli